AMD’nin bir sonraki Radeon RX 6000 GPU’yu tanıtan etkinliğini nasıl izleyebilirim?

0
44

AMD bugün 3 Mart’ta, şirketin Radeon RX 6000 serisindeki bir sonraki grafik kartını duyurmayı planladığı bir donanım etkinliği düzenliyor. Bu, Kasım ayında GPU’nun piyasaya sürülmesinin ardından RX 6000 serisinde dördüncü GPU olarak hizmet verecek.

Diğer üç kart gibi, yeni Radeon RX 6000 GPU da AMD’nin gerçek zamanlı, donanım hızlandırmalı ışın izleme ve değişken oranlı gölgeleme içeren RDNA 2 mimarisine sahip olacak.

Bu en son RX 6000 kartı, yakın zamanda yeni bir bütçe GPU’su olan RTX 3060’ı piyasaya süren Nvidia’nın RTX 3000 serisine büyük olasılıkla bir rakip olarak hizmet edecek. Bu yeni AMD GPU’nun bir amiral gemisi mi yoksa daha düşük bir bütçe kartı olarak mı hizmet vereceği henüz bilinmiyor.

AMD OLAYI NE ZAMAN BAŞLAR?

Bugün, 3 Mart, 08:00 PT / 11:00 ET / 16:00 GMT’de başlayacak.

AMD’NİN ETKİNLİĞİNİ NEREDE İZLEYEBİLİRİM?

Canlı akışı bu yayının en üstüne yerleştirdik, böylece başladığında izlemek için burada kalabilirsiniz. AMD, resmi Twitch ve YouTube kanallarına ek olarak web sitesinde de yayınlar sunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz