BlizzCon 2021: Program ve Nasıl İzlenir

0
17

BlizzCon, World of Warcraft, Overwatch, Diablo veya Blizzard’ın diğer oyunlarından herhangi birini seven herkes için oyun haberleri ve duyuruları, yarışmaları ve performansları ile Blizzard ile ilgili her şeyi kapsayan resmi yıllık kutlamadır. Pandemi nedeniyle, bu yılki etkinlik çevrimiçi olacak ve BlizzCon 2021 “BlizzConline” olarak adlandırılacak çünkü Blizzard’daki biri çok zeki olduklarını düşünüyor. 19 Şubat ve 20 Şubat’ta yapılıyor.

BlizzCon uzun bir etkinliktir ve birden fazla sunum ve panele sahiptir, bu nedenle neler olup bittiğine dair bir özet elde etmeye yardımcı olur. Aşağıda, en büyük etkinliklerin programını ve buna nasıl katılabileceğinizi topladık. Geleneksel BlizzCon etkinliklerinin akışlarından farklı olarak, bu yıl her şey ücretsizdir.

BlizzCon 2021 Programı

19 Şubat

Açılış Töreni: 14:00 PT / 17:00 ETWorld of Warcraft – Sırada Ne Var: 15:10 PT / 18:10 ETDiablo – Sırada Ne Var: 15:10 PT / 18:10 ET Overwatch Sahnelerinin Arkasında 2: 3: 22:00 PT / 18:10 ETDiablo Derin Dalış: 17:00 PT / 20:00 ET

20 Şubat

World of Warcraft S&C: öğlen PT / 15:00 ETHeartstone S&C: öğlen PT / 15:00 ET Diablo S&C: öğlen PT / 15:00 ETWorld of Warcraft – The Evolution of Thrall: 14:05 PT / 17:05 ETWorld of Warcraft – Yemek Pişirme Atölye: 15:15 PT / 18:15 ET

BlizzCon 2021 Nasıl İzlenir

BlizzCon 2021’den her şeyi doğrudan BlizzCon web sitesinde izleyebileceksiniz. Tipik olarak, bu içeriğin çoğu, bilet satın almayanlar için bir ödeme duvarının arkasında kilitlenir, ancak bu yılki ücretsiz formatla, her şeyi altı farklı kanalda görüntüleyebilirsiniz. İlgilendiğiniz iki olay aynı anda çalışırsa, kaçırdığınız videolardan arşivler ve yeniden yayınlar olacaktır.

Ne bekleyebileceğinizi

Overwatch

Overwatch 2 yolda ve “Overwatch 2’nin Perde Arkası” panelinde, geliştirme ekibi oyunu nasıl yaptığına dair bazı içgörüler paylaşacak ve şimdiye kadarki çalışmalarının bir kısmını gösterecek. Etkinlik 19 Şubat’ta 15:10 PT / 18:10 ET’de başlıyor ve yaklaşık 40 dakika sürüyor.

Bu panelin hemen ardından başlayan “Overwatch’un Sesleri” yaklaşık 90 dakika sürecek ve seslendirme sanatçılarının karakterleri icra ederken ve bir sinemayı yeniden canlandırırken yer alacak.

Şeytan

BlizzCon’un en heyecan verici sunumlarından biri, 19 Şubat’ta 15:10 PT / 18:10 ET itibarıyla 40 dakika sürecek olan “Diablo: Sırada Ne Var?” Olmalı. Bu, Sanctuary’ye gelen içeriğe odaklandığını söylüyor, bu da birden fazla oyun içerdiği anlamına gelebilir. Diablo IV ve mobil Diablo Immortal geliştirme aşamasındadır.

O akşam 5 PM PT / 20 PM ET’de, geliştirme ekibiyle birlikte oyunda daha derinlere inen bir Diablo Deep Dive olacak.

World of Warcraft

World of Warcraft hayranları ilk olarak 19 Şubat 15:10 PT / 18:10 ET itibarıyla “World of Warcraft: Sırada Ne Var” sunumunu izlemek isteyecekler. Diğer oyunlar için benzer paneller gibi, 40 dakika çalışır ve oyuna gelen yeni içeriğe odaklanır. Aynı akşam 16:20 PT / 19:20 ET’de, oyundaki seslendirme sanatçılarının yer aldığı bir “World of Warcraft: Ölümden Sonra Hayatın Sesleri” paneli olacak.

20 Şubat’ta “World of Warcraft: Aşçılık Atölyesi” ni de kaçırmak istemeyeceksiniz. 15:15 PT / 18:15 ET’de başlayıp 70 dakika süren sunum, Şef Lulaboo’nun Azeroth’tan esinlenerek yemek yaptığını görecek.

Hearthstone

Heartstone’un bu yıl büyük bir “Sırada Ne Var” sunumu yok, ancak 20 Şubat’ta göz atmanız gereken birkaç etkinlik var. 12:35 PT / 3:35 PM ET’de, “Blizzard Art Studio: Reno Jackson” sunumu, Heartstone sanatçısı Rafael Zanchetin’in yardımıyla karakteri nasıl çizeceğinizi gösterecek. O günün ilerleyen saatlerinde 14:10 PT / 17:10 ET’de, “Hearthstone: Streamer Showdown” etkinliği, yayıncılar ve şahsiyetler Alec Dawson, Kripp, Alliestrasza ve Liv Breeden arasında canlı bir oyun gösterisi izleyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz