E3 2021 yayın programı: Bilmeniz gereken tüm olaylar

0
44

E3

2021’de E3 bir kez daha dijital hale geldi – dünyanın en büyük oyun şirketlerinin geçen yılın aksine hazırlanmak için bir veya iki aydan fazla zamanı olması dışında. Dünyaca ünlü oyun kongresi, Nintendo, Microsoft, Square Enix, Ubisoft ve çok daha fazlasının açılış konuşmalarını ve basın toplantılarını görecek ve herkes için ücretsiz olacak.

Bu yılki E3, 12 Haziran-15 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Henüz tüm programı bilmiyoruz — Square Enix de dahil olmak üzere birçok marka, sunumlarının saatini ve tarihini açıklamadan gösteriye katılmayı taahhüt etti – ancak güncelleyeceğiz daha fazla bilgi geldikçe bu liste. Ayrıca, akışlara bağlantılar ile güncelleyeceğiz.

Editörün en iyi seçtikleri

Günün en ilginç incelemeleri, haberleri ve videoları için Şimdi CNET’e abone olun.

Bu, E3’te olan her şeyin kapsamlı bir listesi değil, bilmeniz gereken tüm büyük gösteriler için aşağı kaydırın.

Not: Sony’nin bu listede olmadığını fark edeceksiniz – bunun nedeni, bir kez daha E3’ü atladığını onaylamasıdır.

Yaz Oyunu Festivali

sgf-blog-başlığı
Amazon

E3 ve GamesCom’un iptalleri, dünya çapında yüksek profilli bir platformunu kaybeden oyun şirketleri için büyük bir boşluk bıraktı. Oyuncu kişiliği Geoff Keighley, dört ay süren ve devam eden bir dizi etkinlik olan Summer Game Fest ile bu boşluğu doldurmaya yardımcı oldu. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, Crash Bandicoot 4: It’s About Time ve Star Wars: Squadrons için duyurular gördü.

Bu yılki Game Fest, 10 Haziran’da E3’ten hemen önce başlıyor. Burada bazı büyük açıklamalar bekleyebilirsiniz.

Ne zaman: 10 Haziran 11:00 PT/ 14:00 ET/ 18:00 BST/ 4 Haziran 11 AEST.

Ubisoft İleri

yakalama.png
Ubisoft

Ubisoft, E3 2021’de kendi basın toplantısını yapacak olan (bildiğimiz kadarıyla) ilk büyük oyun geliştiricisidir. Ubisoft, Ubisoft Forward’da ne göstereceğini söylemedi, ancak beklenen Far Cry 6’yı görmeyi bekliyor. Bu yıl, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine ile birlikte piyasaya sürülecek.

Ve umarım, hoş bir sürpriz veya iki.

Ne zaman: 12 Haziran, 12:00 PT/3:00 ET/08:00 BST/5:00 13 Haziran AEST.

Xbox ve Bethesda Games Vitrini

xbox-savethedate-16x9-final-jpg
Xbox

Microsoft, Bethesda’nın sahibi ZeniMax Media’yı Mart ayında resmi olarak satın aldı, ancak bunun Bethesda’nın geleceği için tam olarak ne anlama geldiğini hala bilmiyoruz. 13 Haziran’da Xbox ve Bethesda Games Showcase’de iyi bir fikir edineceğiz – geçmişte söylendiği gibi, bazı yeni oyun duyuruları bekliyoruz, ancak tüm Bethesda oyunları Xbox ve PC’ye özel olmayacak, ancak bazıları olacak. .

Ne zaman: 13 Haziran, 10:00 PT/01:00 ET/06:00 BST/3:00 14 Haziran AEST.

Nintendo Doğrudan

Nintendo, sunumuyla kongreyi kapatacağından, Nintendo Direct de E3’e geliyor. Nintendo, yaklaşık 40 dakika süreceğini ve öncelikle bu yıl çıkacak Switch oyunlarına odaklanacağını söylüyor. Daha sonra, çeşitli oyunlardan üç saatlik oyun görüntüsü için etrafta dolaşabilirsiniz.

Ne zaman: 15 Haziran, 09:00 PT/12:00 ET/17:00 BST/2:00 16 Haziran AEST.

Square Enix Vitrini

Yuffie, Final Fantasy 7 Remake’e geliyor, ancak yalnızca PS5’te.

Kare Enix

Square Enix’in başkanı Yosuke Matsuda, şirketin E3’te olacağını ve bir dizi oyun sergileyeceğini söyledi. Bu gösterinin ne zaman olacağını veya bu oyunların ne olacağını bilmiyoruz – ama hep birlikte Final Fantasy 16 detayları için dua edelim. Square Enix ne gösterirse göstersin, büyük bir şey olması muhtemel: Dragon Quest 12’yi Japonya’daki bir etkinlikte tanıttı, ki bu çok önemli, bu yüzden E3 için ne biriktiriyorsa (umarım) daha da sulu olmalı.

Ne zaman: TBA

GameSpot’un Herkes İçin Oyunu

gamespot-hayırseverlik-oyun-etkinliği-hepsi-geri-dönüşü için-bu yıl-küçük resmi
Oyun Noktası

E3 çılgınlığının yanı sıra kardeş sitemiz GameSpot Play For All’ı çalıştıracak. Hepsi de hayır kurumu için para toplamak amacıyla endüstri figürleriyle yapılan bir dizi yayın, etkinlik ve röportaj. Bu yılki amaç, sektörü herkes için daha erişilebilir kılmak için engelli oyunculara ekipman sağlayan bir grup olan AbleGamers. Yakında güncellenecek olan programa buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz