Final Super Smash Bros. Ultimate Canlı Yayın: Nasıl İzlenir, Başlangıç ​​Zamanı ve Daha Fazlası

0
30

Son Super Smash Bros. Ultimate canlı akışı 5 Ekim’de 07:00 PT / 10:00 ET’de gerçekleşecek. 23 Eylül Nintendo Direct vitrininde bahsedildiği gibi, bu yaklaşan açıklama, Super Smash Bros. Ultimate’a eklenen son karakteri gösterecek. Nintendo’ya göre, “Son sunum”.

Super Smash Bros. Ultimate, 2018’de piyasaya sürüldü ve o zamandan beri sürekli olarak yeni karakterler ve DLC’ler aldı. Super Smash Bros. evreninde sırada ne var bilinmiyor, ancak Ultimate’ın 82. ve son yeni karakter tanıtımını yakalamak için canlı akışı ayarlayabilirsiniz.

Super Smash Bros. Ultimate Canlı Yayını Nasıl İzlenir

Nintendo, gösteriyi yukarıda gömülü olan YouTube kanalında ve Twitch kanalında yayınlayacak.

Super Smash Bros. Ultimate Canlı Yayın Başlangıç ​​Zamanı

Gösteri 07:00 PT’de başlayacak ve yaklaşık 40 dakika sürecek.

07:00 PT10 AM ET3 PM BST12 AM AET (6 Ekim)

Super Smash Bros. Ultimate Canlı Yayınından Neler Beklenir?

Nihai karakter ve çıkış tarihlerinin yanı sıra son Mii kostümleri canlı yayında manşet olacak. Smash Bros. Ultimate’ın kadrosunu tam olarak hangi karakterin tamamlayacağına dair birçok söylenti var – popüler tahminler Kingdom Hearts’tan Sora’yı içeriyor – ancak henüz somut bir şey belirlenmedi.

Yoğun canlı yayın –40 dakika!- son karakterin mekaniklerini ve Super Smash Bros. Ultimate’da nasıl dövüşeceklerini derinlemesine ele alacak. DLC karakterleri genellikle benzersiz bir sahne ve müzik alır, bu yüzden bununla ilgili daha fazla bilgi görmeliyiz.

Bu karakter Fighters Pass Vol’a dahil edilecek. Toplam altı DLC karakteri içeren bir paket olan 2. 30$’a mal oluyor, ancak sadece tek bir karakter için gitmek istiyorsanız, fiyatlar DLC başına 6$’dır.

GameSpot, perakende tekliflerinden komisyon alabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz