March Madness 2021: Canlı oyun süreleri, aralık, bugün NCAA turnuvasını nasıl izleyebilirim?

0
26

March Madness bir intikamla geri döndü. Salgın geçen yılki NCAA turnuvasının iptal edilmesine neden olduktan sonra, NCAA erkekler basketbol turnuvasının ilk turu Cuma günü geri döndü ve çılgın basketbol hayranları, parantezlerini mahvetse bile. Oral Roberts, Oregon Eyaleti ve Kuzey Teksas’ın Ohio State, Tennessee ve Purdue güç merkezleri yüzünden yaşadığı büyük üzüntüler, turnuvanın bilindiği türden bir heyecan ve tahmin edilemezlik sağladı. 16 eleme oyunuyla bugünün aksiyonu, aynısını daha fazlasını vaat ediyor.

İşte 2021 erkekler turnuvası hakkında bilmeniz gerekenler.

Bugünün oyunlarında kim oynuyor?

NCAA.com başına Cumartesi günkü İlk Tur maçlarının 16’sının tam programı burada.

(5) Colorado – (12) Georgetown, CBS’de 12:15 ET (9:15 PT) (4) Florida State – (13) UNC Greensboro, 12:45 ET (9:45 PT) truTV’de (3) Kansas – (14) Doğu Washington, 13:15 ET (10:15 PT), TBS (8) LSU – (9) St. Bonaventure, 1:45 pm ET (10:45 am PT) TNT (1) Michigan vs. (16) Texas Southern, 3:00 pm ET (12:00 pm PT) on CBS (5) Creighton vs. (12) UC Santa Barbara, 15:30 ET ( 12:30 PT) truTV’de (2) Alabama – (15) Iona, 16:00 ET (13:00 PT) TBS’de (6) USC – (11) Drake, 16:30 ET ( TNT’de 13:30 PT) (2) Iowa – (15) Grand Canyon, 18:25 ET (15:25 PT) TBS’de (7) UConn – (10) Maryland, 19:10 ET (16:10 PT) CBS’de (4) Virginia – (13) Ohio, 19:15 ET (16:15 PT) truTV’de (8) Oklahoma – (9) Missouri, 19:25 ET (16:25 PT) TNT’de (1) Gonzaga – (16) Norfolk Eyaleti, 9:20 pm ET (18:20 PT) TBS’de (6) BYU – (11) UCLA, 21:40 ET (6:40 pm PT) CBS (3) Texas vs. (14) Abilene Christian, 9:50 pm ET (6:50 pm PT) truTV (7) Oregon vs. (10) VCU, 9:57 pm ET (6: 57 pm PT) TNT ile

Final Four ve turnuvanın geri kalanı ne zaman?

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, tüm aksiyonu yakalamak için CBS, TBS, TNT ve TruTV’ye ihtiyacınız olacak. Akılda tutulması gereken kalan tarihlerin listesi ve hangi ağların kapsama alanı olacağı aşağıda verilmiştir.

İkinci tur: 21 Mart Pazar ve 22 Mart Pazartesi, CBS, TBS, TNT ve TruTVSweet 16: 27 Mart Cumartesi ve Pazar, 28 Mart CBS (öğleden sonra oyunları) ve TBS (primetime oyunları) Elite Sekiz: 29 Mart Pazartesi ve 30 Mart Salı, CBS (Pazartesi) ve TBS (Salı) Dört Final: 3 Nisan Cumartesi, CBS Ulusal Şampiyonası: 5 Nisan Pazartesi, CBS

En iyi tohumlar kimler, parantezi nerede bulabilirim?

Gonzaga Bulldogs sezon boyunca en iyi takımlardan biri oldu ve bu yılki March Madness turnuvasında 1 numara olacak.

William Mancebo / Getty Images

Gonzaga, Baylor, Michigan ve Illinois, her biri kendi bölgelerinde 1 numara olan turnuvanın en iyi tohumlarıdır. Tam parantez, NCAA’nın web sitesi de dahil olmak üzere çeşitli yerlerde bulunabilir.

Kablolu abonelik olmadan izleyebilir miyim?

Olabilir, ancak çeşitli ağlar nedeniyle biraz karmaşık olabilir.

YouTube TV, Hulu Plus Canlı TV ve AT&T TV gibi canlı TV yayın hizmetleri, aksiyonu yakalamak için ihtiyaç duyacağınız dört kanalın tümünü sunar, ancak bunlar ayda 65 dolardan başlar (AT&T için ayda 70 ABD doları). Sling TV’nin aylık 35 dolarlık Mavi paketi gibi daha ucuz yayın hizmetleri TBS, TNT ve TruTV’ye sahiptir ancak CBS’den yoksundur. FuboTV’de CBS vardır, ancak TNT, TBS ve TruTV’den yoksundur.

Ayrıca CBS’yi bir antenle veya ayda 6 ABD doları çalıştıran bir akış hizmeti olan CBS Tam Erişim’in yeni adı olan Paramount Plus ile de edinebilirsiniz.

Oyunlar, NCAA’nın March Madness Live web sitesinde ve uygulamasında yayınlanacak ve CBS tarafından yayınlanan oyunlar, bir kablo sağlayıcısıyla kimlik doğrulaması yapmaya gerek kalmadan ücretsiz olarak sunulacak. Bununla birlikte, TBS, TNT ve TruTV’de yayınlanan oyunları izlemek, önce kablo sağlayıcınızın kimlik bilgileriyle oturum açmanızı gerektirecektir.

YouTube TV’nin aylık maliyeti 65 ABD dolarıdır ve CBS içerir. Yaşadığınız yerde hangi canlı, yerel ağların mevcut olduğunu görmek için posta kodunuzu karşılama sayfasına ekleyin.

Hulu Canlı TV’nin aylık maliyeti 65 ABD dolarıdır ve CBS içerir. Posta kodunuzda hangi yerel kanalların sunulduğunu görmek için karşılama sayfasındaki “Bölgenizdeki tüm kanalları görüntüleyin” bağlantısını tıklayın.

FuboTV’nin aylık maliyeti 60 ABD dolarıdır ve CBS içerir. Hangi yerel kanalları aldığınızı görmek için burayı tıklayın.

ABD dışında? Bir VPN kullanmayı düşünün: CNET editörleri en iyi VPN’i seçer

Pandemi 2021 turnuvasını nasıl etkiliyor?

NCAA, oyuncuları, antrenörleri ve taraftarları korumak ve COVID-19’un oyunu bozma potansiyelini azaltmak için bir dizi önlem aldı. Genellikle turnuva çeşitli mekanlarda ülke çapında yayılır, ancak bu yıl seyahatleri azaltmak için 67 erkek oyununun tamamı Indiana’da oynanır ve eylemin çoğu Indianapolis’te gerçekleşir. Takımların da varışta karantinaya almaları gerekir ve taraftarların şahsen katılımı, fiziksel mesafeyle yüzde 25 kapasite ile sınırlıdır.

Oyunlar hangi salonlarda oynanacak?

NCAA’ya göre, bu yılki maçlar Lucas Oil Stadyumu (NFL’nin Indianapolis Colts’un evi) ve Bankers Life Fieldhouse (NBA’in Indiana Pacers’ın sahası), Hinkle Fieldhouse (Butler’ın stadyumu), Indiana Farmers Coliseum (ev sahibi) içinde iki sahada oynanacak. IUPUI Jaguars), West Lafayette’deki Mackey Arena (Purdue’s arena) ve Bloomington’daki Simon Skjodt Assembly Hall (Indiana Hoosiers’ın evi).

NCAA, takımların Indiana Kongre Merkezi’nde antrenman yapacağını ve Lucas Oil Stadyumu’nda aynı anda yalnızca bir maç olacağını söylüyor. Özel otel katları her takımı barındıracaktır.

1 Mart’ta NCAA, Lucas Oil Stadyumu ve diğer bazı mekanların bu yılki kat düzeninin resimlerini tweetledi.

CNET TV’ler, Akış ve Ses

CNET’in kapsamlı ev eğlence teknolojisi kapsamını gelen kutunuza teslim edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz