Netflix’in Geeked Week sanal etkinliği: 5. Günün canlı akışını nasıl izlenir

0
22

Henry Cavill, Netflix dizisi The Witcher’da mutant canavar avcısı Geralt of Rivia’yı oynuyor.

Netflix

Netflix, 7-11 Haziran tarihlerinde ilk Geeked Week sanal etkinliğini gerçekleştiriyor ve yayın hizmeti, Cuma günkü canlı yayın için The Witcher, The Cuphead Show ve diğer açıklamaları paylaştı.

Çarşamba, Stranger Things 4. sezon için bazı haberler getirdi, ancak hala bir çıkış tarihimiz yok. Perşembe günü, Star Wars yıldızı Mark Hamill’i, He-Man animasyon serisinin yeniden başlatılması olan Masters of the Universe: Revelation’ın yeni fragmanında Skelator olarak duyduk. Dizinin birinci bölümü 23 Temmuz’da Netflix’e geliyor.

Nasıl İzlenir

Netflix’in YouTube, Twitter, Twitch, Facebook ve TikTok kanallarında yayınlanabilecek. Size kolaylık sağlamak için YouTube videosunu da yukarıya yerleştirdik.

Ne zaman uyum sağlarım?

Bu hafta her gün 09:00 PT/12:00 ET/17:00 GMT/2:00 AEST saatlerinde çalışır. Ayrıca 18:00 PT/21:00 ET/11:00 AEST’de günlük bir tekrar var.

Akıştan süper kahramanlara, memlerden video oyunlarına kadar en harika haberlerle beyninizi eğlendirin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz