Netflix’in Geeked Week’i nasıl izlenir

0
22

Netflix, ilk “Geeked” sanal etkinliğini 7 Haziran’dan başlayarak, film ve TV’deki tür hikayelerine adanmış bir hafta boyunca düzenliyor. Bu, bilim kurgu ve fantezi ve çizgi romanlara ve video oyunlarına dayanan şovlar anlamına gelir.

Şirket, The Witcher, Sandman, Lucifer, Cowboy Bebop, Arcane (League of Legends animasyon serisi), The Cuphead Show ve daha fazlası dahil olmak üzere 50’den fazla projenin yer alacağını söylüyor. Netflix’e göre etkinlik, büyük duyurulara ve fragmanlara ek olarak “ilk bakışlar, kamera arkası görüntüleri, oyuncu röportajları, ünlü oyunları, senaryo tablosu okumaları, canlı performanslar ve çok daha fazlasını” da içerecek.

Beş güne yayılacak çok şey var. İşte her şeyi nasıl takip edebileceğiniz.

Netflix’in Geeked Week ne zaman?

Etkinlik 7-11 Haziran arasında gerçekleşecek ve Netflix, işlerin 9AM PT / 12PM ET’de başlayacağını söylüyor. Şirket ayrıca, işlerin her gün yaklaşık bir saat süreceğini öne sürerek, 10.00 PT / 1PM ET’de günlük özetler yayınlayacak. Kesin bir program yok, ancak Netflix, “her gün farklı türlere geniş bir temaya sahip olacak: film, çizgi roman, fantezi, anime / animasyon ve oyun” diyor.

Etkinliği nereden izleyebilirim?

Her şeyi izlemek istiyorsanız, Netflix akla gelebilecek hemen hemen her video platformunu kullanacağından kaçırmak zor olacak gibi görünüyor. Bu, YouTube, Twitter, Twitch, Facebook ve TikTok’taki günlük etkinlikleri izleyebileceğiniz ve takip edebileceğiniz anlamına gelir. Ve en büyük duyuruların kapsamı için The Verge’i takip ettiğinizden emin olun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz