Pokemon 26 Şubat’ta Onaylanan Video Etkinliğini Sunuyor

0
27

Pokemon’un 25. yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olarak The Pokemon Company, 26 Şubat Cuma için özel bir video yayın etkinliği duyurdu.

Brifingin 26 Şubat Cuma günü saat 07:00 PT / 10:00 ET / 15:00 GMT’de başlaması planlanıyor. Şirket, etkinliğin ne kadar süreceğini veya hayranların bundan ne bekleyebileceğini söylemedi. Etkinlik YouTube’da yayınlanacak ve duyurulduğu gibi tüm büyük haberleri sizler için alacağız.


Hazırlanın, Eğitmenler.
Yarın – 26 Şubat Cuma – saat 07: 00’de (PDT) resmi Pokémon YouTube kanalında bir Pokémon Presents video sunumu gerçekleşecek.
🔔 Abone olmayı unutmayın – döngüde ilk olmak için o zile basın! https://t.co/EWuPwUX9s2 pic.twitter.com/zisPK8Xa6e

– Pokémon (@Pokemon) 25 Şubat 2021

Bu etkinliğin ardından The Pokemon Company, mega süperstar rapçi Post Malone’den başkası olmayan sanal bir konsere ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik 27 Şubat saat 16.00’da gerçekleşecek.

Pokemon 25. yıldönümü web sitesi, General Mills, Levi’s, Scholastic, Mattel ve Funko gibi markalarla ek işbirliklerine de yer verirken, McDonald’s, yetişkinler tarafından hızla harap olan yeni bir Happy Meals promosyonunu çoktan başlattı.

Diğer kesinlikle garip haberlerde Post Malone, Pokemon’un 25. yıl dönümü için Hootie ve Blowfish’in ikonik parçası “Only Wanna Be With You” yu ele aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz