Samsung Paketlenmemiş Galaxy S21 etkinliği: Canlı yayın nasıl izlenir

0
11

Samsung, en son amiral gemisi telefonu Galaxy S21’i bugün Galaxy Unpacked 2021 adlı akış etkinliğinde tanıtacak. Şirket, insanların yeni cihazı isteyeceklerinden o kadar emin ki, insanları telefon olmadan ön sipariş vermek için sıraya girmeye davet ediyor. aslında tanıtıldı.

Samsung, yaklaşan S21’in özellikleri konusunda utangaç değil. The Verge’den Chaim Gartenberg ve Sean Hollister tarafından bildirildiği üzere, şirketin etkinlikte bir çift eşleşen S21 ve S21 Plus telefon (boyut dışında büyük ölçüde benzer olması beklenen) dahil olmak üzere üç yeni akıllı telefonu duyurması bekleniyor. daha da iyi özellikler ve kameralar sunacak yüksek kaliteli bir S21 Ultra. Ayrıca isteğe bağlı bir kalem de olmalıdır.

Ama bekleyin, dahası var: Samsung’un etkinliği Galaxy Buds Pro’yu, yeni kablosuz kulaklıklarını ve şirketin Tile izleme cihazına cevabı olan Galaxy SmartTags’i başlatmak için de kullanması için iyi bir şans var.

Tüm bunları olduğu gibi görmek istiyorsanız, işte bunun ne zaman ve nerede olduğu:

SAMSUNG UNPACKED NE ZAMAN BAŞLAR?

Bugün, 14 Ocak 10:00 ET / 07:00 PT / 15:00 BST’de başlıyor.

SAMSUNG’UN ETKİNLİĞİNİ NASIL İZLEYEBİLİRİM?

Canlı akış videosu üstte gömülü olacak, böylece başladığında izlemek için burada kalabilirsiniz. Aksi takdirde, şu bağlantılara gidin:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz