Summer Game Fest Kickoff Live: Başlangıç ​​zamanı, çevrimiçi nasıl izlenir ve ne beklenir

0
35

Summer Game Fest resmi olarak 10 Haziran’da başlıyor.

Oyun Ödülleri

E3’ü gayri resmi olarak başlatan Summer Game Fest 2021 Kick-Off Live etkinliği neredeyse kapımızda. E3 2020’nin iptal edilmesinden sonra kalan büyük boşluğu kapatmak için geçen yıl piyasaya sürülen Summer Game Fest, büyük oyun duyuruları ve yepyeni görüntüler vaat ederek geri döndü.

Geoff Keighley’in ev sahipliği yaptığı Summer Game Fest, önümüzdeki günlerde Ubisoft ve EA etkinlikleri de dahil olmak üzere bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak, ancak şimdilik, 10 Haziran’da gerçekleşecek büyük lansman etkinliğine odaklanalım.

Yaz Oyunu Festivali nedir?

Summer Game Fest, esasen gelecek oyunları sergilemek için tasarlanmış bir dizi canlı akış etkinliğidir. Ubisoft oyunlarını sergileyecek olan Ubisoft Forward’ın 12 Haziran’da yapılması planlanıyor. 13 Haziran’da bir Microsoft ve Bethesda vitrini var ve EA, 22 Temmuz’a kadar bir Yaz Game Fest’e ev sahipliği yapıyor.

Editörün en iyi seçtikleri

Günün en ilginç incelemeleri, haberleri ve videoları için Şimdi CNET’e abone olun.

Ancak büyük lansman etkinliği olan Summer Game Fest Kick-Off Live ilk sırada yer alıyor.

Summer Game Fest Kickoff Live ne zaman başlıyor?

Summer Game Fest Canlı Başlangıcı etkinliği 10 Haziran 2021 Perşembe günü 11:00 PDT/2pm EDT’de gerçekleşecek.

Birleşik Krallık’taki insanlar için bu, 10 Haziran 19:00 BST’ye çevrilir. Avustralyalıların 11 Haziran 4am AEST’de ayarlamaları gerekiyor.

Summer Game Fest Kickoff Live nasıl izlenir?

Summer Game Fest Başlangıç ​​Canlı etkinliği, The Game Awards YouTube sayfasından yayınlanacak. Ayrıca The Game Awards Twitch sayfasından da yayınlanacak. İstediğini al.

Ayrıca bu sayfaya etkinliğe daha yakın bir canlı yayın ekleyeceğiz, böylece izlemek için buraya da gidebilirsiniz.

Kickoff Live’da ne görmeyi bekleyebilirsiniz?

Spesifik açıklamalar hakkında herhangi bir kelime verilmedi, ancak Geoff Keighley geleneksel olarak bu tür olaylar hakkında bilgi verdi. Microsoft, Xbox Series X’i 2019’daki The Game Awards’ta açıkladı ve bir dizi yaklaşan video oyunu oyunu, geçmişte Keighley tarafından düzenlenen etkinliklerde ilk kez sahneye çıktı. Fall Guys ve Hotline Miami gibi oyunların arkasındaki yayıncı Devolver Digital, etkinlikte dört yeni oyun ortaya koyma sözü verdi.

Ayrıca Microsoft, Bethesda veya Ubisoft gibi büyük yayıncılardan gelecek etkinlikler için potansiyel olarak tanıtımlar görebiliriz.

Oh, ve Weezer grubu etkinliği oynuyor! O yüzden buna hazırlıklı olun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz