The Falcon and the Winter Soldier çıkış tarihleri: 2. bölüm Disney Plus’a ne zaman geliyor?

0
21

Marvel’s The Falcon and the Winter Soldier’ın ilk bölümü nihayet Cuma günü Disney Plus’ta yayınlandı. Şov, bir dost komedi macerasında Marvel kahramanları Falcon (Anthony Mackie) ve Winter Soldier (Sebastian Stan) ile WandaVision’ın Cuma gecesi reklamına girecek.

WandaVision’ın aksine, Falcon ve Winter Soldier’ın aynı gün iki bölümle prömiyer yapması beklenmiyor. Altıncı ve final Nisan’ın üçüncü haftasında gelecek olan haftada bir bölüm yayınlayacak. Bu, Wanda ve Vision sitcom’dan daha az bölüm olsa da, beklenen bölüm çalışma süresi, 40 ila 50 dakika arasında değişen, size biraz fazladan verir.

Sebastian Stan ve Anthony Mackie, Kış Askeri ve Şahin rolünde.

Marvel

İşte Falcon and the Winter Soldier’ın tam sürüm programı ve beklenen bölüm çıkış süreleri:

Akıştan süper kahramanlara, memlerden video oyunlarına kadar en harika haberlerle beyninizi eğlendirin.

Bölüm 1: Şimdi mevcut. 2. Bölüm: 26 Mart – gece yarısı PT / 03:00 ET / 7:00 GMT’de sunulacak Bölüm 3: 2 Nisan – gece yarısı PT / 3:00 ET / 8:00 GMT’de sunulacak Bölüm 4: 9 Nisan – gece yarısı PT / 03:00 ET / 8:00 GMT 5. Bölüm: 16 Nisan – 00:00 PT / 03:00 ET / 8:00 GMT’de 6. Bölüm: 23 Nisan – gece yarısı PT / 03:00 ET / 08:00 GMT’de sunulacak

Falcon and the Winter Soldier, Marvel Sinematik Evreni’nin sürekli gelişen 4. Aşamasının ikinci serisine işaret ediyor. Avengers: Endgame olaylarından sonra şov, Kaptan Amerika kalkanını devralan Sam Wilson, diğer adıyla The Falcon ve yıldızlarla süslü arkadaşı Steve Rogers olmadan 21. yüzyıl hayatıyla boğuşan Bucky Barnes, The Winter Soldier üzerine odaklanıyor. . Üstelik ikili, Bayrak Parçalayıcılar adlı anarşist bir grubu alt etmek için dünyayı dolaşan bir görevde birlikte çalışıyor.

Devamını oku: Marvel Cinematic Universe Phase 4: Yayın tarihlerinin tam listesi

Daniel Brühl, çizgi romanlardaki geleneksel mor maskesini giyen Baron Zemo olarak geri dönecek. Emily VanCamp, diğer adıyla Peggy’nin yeğeni ve SHIELD’in eski temsilcisi olan Sharon Carter olarak geri döndü Wyatt Russell, ABD hükümetinin Kaptan Amerika’nın askeri halefi John F. Walker / ABD Ajanı olarak görünmeye hazırlanıyor. Ayrıca Don Cheadle, Savaş Makinesi olarak görünmeye hazır.

İkinci sezon olacak mı? Evet, Loki’nin başrolde olduğu yeni dizi Loki’nin şimdiden geliştirme aşamasında olan ikinci sezonu var. The Falcon ve Winter Soldier’ın aynı şekilde gidip gitmediği hakkında henüz bir haber yok.

Yutturmacayı devam ettirmek için, aşağıdaki en son teaser’ı izleyin (Marvel’ın YouTube kanalında yoğun ve hızlı geliyorlar):

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz