The Falcon and the Winter Soldier çıkış tarihleri: 2. bölüm Disney Plus’ta ne zaman vizyona girecek?

0
13

Marvel’s The Falcon and the Winter Soldier’ın ilk bölümü nihayet geçen hafta Disney Plus’ta geldi. Şov, Marvel kahramanları Falcon (Anthony Mackie) ve Winter Soldier (Sebastian Stan) ile dünya çapında bir komedi macerasında WandaVision’ın Cuma gecesi reklamına girecek.

WandaVision’ın aksine, Falcon ve Winter Soldier aynı gün iki bölümle prömiyer yapmadılar. Altıncı ve final Nisan’ın üçüncü haftasında gelecek olan haftada bir bölüm yayınlayacak. Bu, Wanda ve Vision sitcom’dan daha az bölüm olsa da, beklenen bölüm çalışma süresi, 40 ila 50 dakika arasında değişen, size biraz fazladan verir.

Sebastian Stan ve Anthony Mackie, Winter Soldier and the Falcon rolünde.

Marvel

Yayın süreleriyle birlikte The Falcon and the Winter Soldier’ın tam sürüm takvimi şöyle:

Akıştan süper kahramanlara, memlerden video oyunlarına kadar en harika haberlerle beyninizi eğlendirin.

Bölüm 1: Şimdi mevcut. 2. Bölüm: 26 Mart – gece yarısı PT / 03:00 ET / 7:00 GMT’de sunulacak Bölüm 3: 2 Nisan – gece yarısı PT / 3:00 ET / 8:00 GMT’de sunulacak Bölüm 4: 9 Nisan – gece yarısı PT / 03:00 ET / 8:00 GMT 5. Bölüm: 16 Nisan – 00:00 PT / 03:00 ET / 8:00 GMT’de 6. Bölüm: 23 Nisan – gece yarısı PT / 03:00 ET / 08:00 GMT’de sunulacak

Falcon and the Winter Soldier, Marvel Sinematik Evreninin sürekli gelişen 4. Aşamasının ikinci serisini işaret ediyor. Avengers: Endgame olaylarından sonra şov, Captain America kalkanını devralan The Falcon olarak bilinen Sam Wilson ve The Winter Soldier olarak da bilinen Bucky Barnes’ın yıldızlarla süslü arkadaşı Steve Rogers olmadan 21. yüzyıl hayatıyla boğuşuyor. . Bunun da ötesinde, ikili, Bayrak Parçalayıcılar adlı anarşist bir grubu alt etmek için dünyayı dolaşan bir görevde birlikte çalışır.

Devamını oku: Marvel Cinematic Universe Phase 4: Yayın tarihlerinin tam listesi

Daniel Brühl, çizgi romanlardaki geleneksel mor maskesini giyen Baron Zemo olarak geri dönecek. Emily VanCamp, Peggy’nin yeğeni ve SHIELD’in eski temsilcisi olan Sharon Carter olarak geri döndü. Wyatt Russell, ABD hükümetinin Kaptan Amerika’nın askeri halefi John F. Walker / ABD Ajanı olarak geri döndü. Ayrıca Don Cheadle, Savaş Makinesi olarak görünür.

İkinci sezon olacak mı? Evet, Loki’nin başrolde olduğu yeni dizi Loki’nin şimdiden geliştirme aşamasında olan ikinci sezonu var. The Falcon ve Winter Soldier’ın aynı şekilde gidip gitmediği hakkında henüz bir haber yok.

Yutturmacayı devam ettirmek için aşağıdaki en son teaser’ı yakalayın (bunlar Marvel’in YouTube kanalında yoğun ve hızlı geliyorlar):

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz