TUDUM Netflix: Zaman, Oyuncular, Program ve Nasıl İzlenir

0
17

TU-DUM! Bu, her Netflix orijinalinin başlangıcında duyduğunuz sestir ve şimdi başlı başına bir olaydır. Netflix TUDUM ve etkinliği nasıl izleyebileceğiniz hakkında bilmeniz gereken her şey burada. 25 Eylül Cumartesi günü, dünyanın en büyük abonelik tabanlı video akışı hizmeti, ilk yalnızca çevrimiçi küresel hayran etkinliğine ev sahipliği yapacak. TUDUM’da yaklaşık 100 Netflix dizisi, filmi ve özel filmi (Bridgerton, Stranger Things ve Money Heist’ten) temsil eden 145’ten fazla yıldız (Madhuri Dixit, Dwayne Johnson ve Jennifer Aniston’dan) yer alacak. 3 saatlik etkinliğin bir parçası olarak Netflix, tartışmalara ve Netflix yıldızlarının yaklaşmakta olan projeleri hakkında konuşmalarına ek olarak fragmanları, tanıtımları, ilk görünümleri ve gizli bakışları açıklayacak. Hepsi Netflix’in sosyal medya kanallarında oluyor – ücretsiz!

TUDUM Netflix zamanı

Netflix’in sanal hayran etkinliği TUDUM, 25 Eylül Cumartesi 21:30 IST/ 9:00 PST/ 16:00 GMT/ 26 Eylül Pazar 1:00 JST ve KST’de başlıyor. Şehrinizde TUDUM’un ne zaman başladığını öğrenmek için bu kullanışlı dönüştürücüyü kullanın.

TUDUM Hindistan saati

Hint orijinalleri ana TUDUM etkinliğinin bir parçası olacak olsa da, Netflix ayrıca saat 21:00 IST için bir TUDUM: India Spotlight duyurdu. Buna Ali Fazal ve Radhika Apte ev sahipliği yapacak. Dixit, Tabu, Vishal Bhardwaj, Kartik Aaryan, Raveena Tandon, Tovino Thomas ve Sanjay Leela Bhansali, TUDUM’un bir parçası olacak.

Aşağıda TUDUM: India Spotlight canlı yayınımız var, böylece isterseniz izlemek için bu sayfayı favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Ek olarak, Kore dizileri, filmleri ve anime içeriği için 17:30 IST / 5am PST / 12pm GMT / 21pm KST’den itibaren ön gösteriler vardır.

TUDUM nasıl izlenir

Netflix’in YouTube, Twitter, Twitch ve Facebook’taki resmi kanalları. TUDUM, Netflix’in tüm YouTube kanallarında 29 dilde yayınlanacak. Aşağıda, birden çok dilde alt yazıları olacak ana İngilizce akışımız var.

TUDUM Netflix oyuncuları

145’ten fazla Netflix yıldızı TUDUM’un bir parçası olacak. Netflix, yukarıda bahsedilen Dixit, Johnson ve Aniston da dahil olmak üzere yaklaşık 80 isim açıkladı. Daha fazlasını öğrenmek için yıldızların tam listesini Netflix TUDUM’da okuyabilirsiniz.

TUDUM Netflix programı

Üç saatlik ana TUDUM etkinliği üç eşit parçaya bölündü. İlk saat YouTuber ve eski gece sunucusu Lilly Singh tarafından ağırlanacak, ikinci saat Stranger Things’den Finn Wolfhard ve Caleb McLaughlin’e ev sahipliği yapacak, Bridgerton’dan Nicola Coughlan üçüncü ve son saati devralacak.

TUDUM Netflix Saat Bir programı

Red Notice, Dwayne Johnson ile Stranger Things, Duffer Brothers, Gaten Matarazzo ve Joe Kerry Money Heist, Álvaro Morte Ozark, Jason Bateman The Harder They Fall, Jonathan Majors ve Idris Elba Sing Me A Story, D Smoke ile De Volta Aos 15, Maisa Silva Maldivas ile, Manu Gavassi ve Bruna Marquezine YA Spotlight ile, Maitreyi Ramakrishnan Sex Education ile, Ncuti Gatwa ve Kedar Williams-Stirling Through My Window Dark Desire ile, Maite Perroni ve Alejandro Speitzer India Spotlight ile, Radhika ile Apte Bridgerton, Nicola Coughlan, Jonathan Bailey, Simone Ashley ve Charithra Chandran ile

TUDUM Netflix Saat İki programı

Sandman, Neil Gaiman, Tom Sturridge ve Kirby Howell-Baptiste Anime Spotlight Super Crooks, Mark Millar ve Motonobu Hori ULTRAMAN, Ryohei Kimura A Whisker Away, Koji Yamamoto Pretty Guardian Sailor Moon, seslendirme kadrosu ve Maitreyi Ramakrishnan Agretsuko ile Parlak: Samurai Soul Cobra Kai, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo ve Peyton List Extraction, Chris Hemsworth Aksiyon Filmi Paneli ile, Regina King, Charlize Theron, Noomi Rapace, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Zazie Beetz ve moderatör Bozoma Saint John Bruised, Halle Berry Arcane ile: League of Legends Korea Spotlight, Kim Hee-chul, KAI, Song Kang ve Jung Hae-in ile Vikings: Valhalla, Sam Corlett, Frida Gustavsson ve Leo Suter ile Kestane Adam, Søren Sveistrup ile Senaryosuz TV Spotlight Tiger King Soy Georgina, Georgina Rodriguez ile Yeni Dünya, Kim Hee-chul ve KAI ile K-Star’ın Yaşamı, Song Kang ve Jung Hae-in ile Young, Famous & Afri can Floor Is Lava: Tudum Edition, Rutledge Wood Cowboy Bebop ile, John Cho ile

TUDUM Netflix Saat Üç programı

Emily Paris’te, Lily Collins, Filipinli Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery ve William Abadie The Crown, Imelda Staunton ile The Umbrella Academy, Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda ile birlikte, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Ritu Arya Hırsızlar Ordusu, Zack & Deborah Snyder, Wesley Coller, Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Stuart Martin, Guz Khan ve Ruby O. Fee Colin Siyah Beyaz, Colin ile Kaepernick Ritmo Salvaje, Greeicy Rendón Rebelde ile, Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Alejandro Puente, Jerónimo Cantillo, Franco Masini, Giovanna Grigio ve Lizeth Selene ile Animasyon Spotlight Big Mouth & İnsan Kaynakları, Nick Kroll Inside Job Don’t ile Look Up, Jennifer Lawrence ve Adam McKay ile Enola Holmes, Millie Bobby Brown ile The Witcher, Henry Cavill ve Lauren Schmidt Hissrich ile The Witcher: Blood Origin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz