Valheim Devs, Ocak ve Ana Sayfa Güncellemesini Geciktiriyor ve Yol Haritasını Kaldırıyor

0
17

Geliştirici Iron Gate Studio, popüler hayatta kalma sanal alanı Valheim hakkında bir güncelleme sağladı ve ekibin “acil olarak düzeltilmesi gereken” teknik sorunlara odaklandığı için bu yıl dört güncelleme sunamayacağını söyledi.

Ekip, Valheim’in Steam mağazası sayfasında, yaklaşan Hearth & Home genişlemesinin 2021’in 3. çeyreğine ertelendiğini açıklayan bir güncelleme yazdı. Ayrıca, Iron Gate Studio’nun bazı belirtilmemiş değişiklikler yapabilmesi için orijinal yol haritası geçici olarak kaldırıldı. Kesin olan bir şey var: Yeni yol haritası ne zaman yeniden ortaya çıksa küçülecek.

Iron Gate Studio, Valheim’ın bu kadar popüler olmasına hazırlıklı olmadığını söyledi. Büyük oyuncu akını, Iron Gate’in “deneyimi olabildiğince istikrarlı” hale getirmek için çözmesi gereken sayısız sorunu vurguladı. Sonuç olarak, herhangi bir yeni içerik planı, hata ayıklama ve KG testi için arka planda kaldı.

Hearth & Home düştükten sonra Iron Gate Studio, daha küçük Valheim yamalarıyla uğraşmadan önce hemen büyük Mistlands güncellemesine odaklanacağını söyledi.

Hearth & Home düştüğünde meskeninizi biraz daha rahat hale getirebilirsiniz.

Galeri

Ancak şimdilik, Iron Gate, Hearth & Home, Temmuz ve Eylül ayları arasında Valheim’ı vurduğunda ne olacağına dair bir önizleme sağladı. Buna koyu ahşap çatılar gibi yeni yapı parçaları, baharat rafları gibi şeyler için pişirme istasyonları, yeni bir gıda sistemi ve soğan gibi ekilebilir ürünler dahildir.

Diğer Valheim haberlerinde Iron Gate Studio, oyunun resmi alt dizininde 11 Haziran’da 5 AM PT / 8 AM ET / 2 PM CEST’de hayranların Hearth & Home ve yeni yol haritası hakkında güncellemeler bekleyebilecekleri bir AMA düzenleyecek.

GameSpot’un yaz etkinliğinden canlı yayınları, videoları ve daha fazlasını izleyin. Buna bir bak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz